Horribla påståenden av inkompetenta deitister

14 Nov


Alltså!!!  det är så synd när dom målar upp sådana löpsedlar när artikeln egentligen handlar om felaktigt utförd lchf. Eller egentligen så är väldigt mycket i artickeln faktafel. Min första tanke, varför skulle evolutionen skapat oss så att vårat blod korkar igen när vi äter den mat som våra kroppar evolutionärt är anpassade till? Naturlig mat gärna viltkött utan tillsatser lagat från grunden med en stor andel näringstäta grönsaker. ? 

I mina öron bättre än halvfabrikat☺


Bara som kuriosa när det gäller Aftonbladet så för ett par veckor sedan var ju högt kolesterol något bra. Och alla morderna vetenskapliga studier visar att personer  med högt kolesterol lever längre. Egentligen handlar detta om att skrämma människor att inte äta lchf då dessa dietister med all säkerhet är betalda av insulintilverkarna. Det är synd, sådana löpsedlar skrämmer bort många som kunnat bli friska i sin diabetes. 

Annonser

Ett svar to “Horribla påståenden av inkompetenta deitister”

  1. Fredrik Kornberg 14 november, 2016 den 19:03 #

    Dessa två dietister var de största motståndarna till lchf i tidernas begynnelse man undrar ju hur Aftonbladet kan sälja lchf bilagor med sälargumentet ”superdieten” med ena handen, och sedan dessa lösnummer med den andra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: