700 Vårdplatser saknas i stockholm

14 Mar

De äldre är allt mer multi-sjuka detta är ett nytt larm från TV nyheterna i går. det kommer att behövas ca 700 st nya vårdplatser för att vi ska slippa ge dem vård i korridorer och dusch rum.

Varför är de äldre mycket mer multisjuka idag än för 20 år sedan?

Jag har mina aningar och är rätt säker på att jag har rätt. De har fått fel kostråd. Dom har i 20 års tid blivit programmerade att kolesterol är farligt, att gröna nyckelhål är bra mat, att allt fett är farligt. Listan kan göras lång på allt dumt som människor har blivit ilurade när myndigheter försöker leka gud.

Att tidningar kommer ut med konstiga texter som ej är granskade av riktigt kostfolk är också en katastrof då vissa tror på tidningar, de gör allt för att sälja lösnummer.

Jag vet hur man sparar på dessa 700 vårdplatser i stockholm. Kom ut med kostråd som inte dödar folk i förtid.

Ta bort tallriks modellen eller gör den mer åt det GI-inspirerade hållet, acceptera lågkolhydratkost i vården, utbilda all ny vårdpersonal rätt i läran om kost och kolesterol, Skrota nyckelhålet, folk tror att det är bra mat men faktum är att gröna nyckelhål dödar långsamt.

Inför därefter läran om näringstät lågkolhydratkost som en kurs i grundskolan. När detta är fixat har vi ändrat kurs.

Sverige kan snart där efter börja leva, och våra äldre kommer bli piggare och friskare, de kommer att slippa vanligaste sjukdomarna som demens, diabetes, kärlkramp listan kan göras lång. Dessa  är i många fall utlösta av åratal av tallriksmodell och kafferep med sött dopp.

Annonser

4 svar to “700 Vårdplatser saknas i stockholm”

 1. lchfvän 19 mars, 2013 den 08:46 #

  Kanske är vaccinationer mot säsongsinfluensa en bidragande orsak till stroke som vanligtvis drabbar äldre? I tidningen Dagens Medicin fanns för några år sedan en bilaga om hjärta-kärl, där en forkargrupp presenterade forskningsresultat som visade att endotelet i blodådror blev stelt några veckor efter vaccinering. Visst kan man undra över sådana forskningsresultat?

 2. hi 19 mars, 2013 den 08:10 #

  Folk blir äldre och äldre och hålls vid liv med hjälp av mängder av mediciner (ofta 10 -20 om dagen) som ger massvis med biverkningar. Man lever längre men sjukare.

 3. lchfvän 14 mars, 2013 den 10:03 #

  Alldeles riktigt, kostråden har varit och är mer än felaktiga, vilket har gjort människor sjuka. Därtill kommer en mängd felaktiga läkemedel som skapar ännu mer ohälsa.
  http://www.dn.se/insidan/insidan-hem/medicinering-av-gamla-ar-rena-experimentverksamheten

 4. Maria H 14 mars, 2013 den 08:27 #

  Skulle vilja tillägga att om människor slutade röka och dricka samt började röra på sig så frigör vi nog rätt många vårdplatser till 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: